My Top 5 iPhone Apps

1. 1Password: Betalend (7,99 euro)

In één van mijn vorige artikels bespreek ik dit programma voor WIN/MAC. Deze tool staat ook ter beschikking voor iPhone/iPod Touch. Het houdt al je verschillende accountinformatie en wachtwoorden veilig bij. De gemakkelijkste manier om te synchroniseren tussen je computer en je iPhone/iPod Touch is het gebruik van dropbox (Nr.2 !). Voor het gebruik ervan verwijs ik naar deze link. Zeker de moeite waard als je veel inlogt op externe plaatsen. Voor meer informatie over het programma zelf, klik hier.

2. Dropbox: Gratis

Dit is de gemakkelijkste manier om bestanden online en tussen computers te synchroniseren. Mensen die het op hun computer gebruiken zullen deze app zeker weten te appreciëren. Het is ideaal om je documenten, foto’s, video’s enz. mobiel bij je te hebben. Een andere manier is iDisk van Mobile Me, dit is wel een betalende service.

3. Remote: Gratis

Dit programmaatje ontwikkelt door Apple geeft je de mogelijkheid om je iTunes of Apple TV te bedienen via je iPod Touch/iPhone/iPad als een afstandsbediening over het WIFI-netwerk. Maak éénmaal de connectie, en je krijgt de hele muziekbibliotheek van je computer op je iPod Touch/iPhone/iPad te zien. Je kan de muziek afspelen, pauzeren, terugspoelen, verderspoelen enz. Je kan er zelfs meerdere bibliotheken mee bedienen. Meer informatie is te vinden op de iTunes store.

4. Plant vs Zombies: Betalend (2,39 euro)

Dit spelletje is gewoon een “must-have” op je iPod Touch of iPhone! Zombies proberen je huis binnen te dringen, jou taak om ze tegen te houden. Je hebt een heel arsenaal aan zaadjes en plantjes. Het speelt naar mijn mening leuker dan de pc/mac versie!

5. ZIPcodes: Gratis

Dit programmaatje is eigenlijk te dom voor woorden, maar het heeft mij zijn nut al vele keren bewezen! Hoe vaak ben je bezig met updaten van een persoonlijk adresboek? Of het versturen van een brief or whatever… en je weet de postcode niet. Op basis van deze gratis applicatie is je postcode in een mum van tijd gevonden. Je kan zoeken op twee manieren: Ten eerste via de selectiefunctie, waar je eerst het land aangeeft en achteraf zoekt op naam of op postcode. Ten tweede via de zoekfunctie, waar je eveneens eerst het land selecteert en daarna gemeente of stad ingeeft. Eens gevonden krijg je de gegevens van de gemeente of stad met de mogelijkheid om deze rechtstreeks op de kaart te vinden. Bij het zoeken is geen WIFI vereist, het gebruik van de landkaart uiteraard wel.

 

Heb je vragen in verband met deze applicaties of gebruik je zelf nog leuke en handige apps, aarzel dan niet ze te posten!

Advertenties

Over carlfrancois

Student Marketing Katholieke Hogeschool Kempen Turnhout Bekijk alle berichten van carlfrancois

One response to “My Top 5 iPhone Apps

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s